Hinnasto

Ravintovalmennus

Ensimmäinen käynti 170 €
Kesto n. 2 tuntia. Vastaanotolla käydään tilanteesi läpi etukäteen toimitetun esitietokaavakkeen ja oirekyselyn pohjalta. Kootaan historiasi aikajanaan ja suunnitellaan hoitolinja. Osan ohjeista voit saada jo vastaanotolla mukaasi, mutta varsinaisen suunnitelman ja yhteenvedon jatkosuunnitelmineen toimitan sinulle jälkikäteen.

Seurantakäynti on lähes poikkeuksetta tarpeellinen, koska eteneminen tapahtuu askel kerrallaan. Ajanvaraus seurantakäyntiä varten on hyvä tehdä ensimmäisen käynnin lopussa 1–3 kk:n päähän.

Seurantakäynti 75 €
Kesto n. 1 tunti. Seurantakäynnillä tarkastetaan oirekyselyn perustella mitä muutoksia on kehossasi tapahtunut ja mitä oireita on vielä jäljellä. Kaikkia muutoksia vain harva pystyy tekemään yhdellä kertaa, joten seurantakäynti on hyvin aiheellinen. Toisaalta oirekuva usein selkiytyy seurantakäynneillä ja tällöin pystytään aina paremmin pureutumaan varsinaiseen ongelmaan. Seurantakäynnistä saat myös kirjallisen yhteenvedon, hoito-ohjeet sekä jatkosuunnitelman.

Vyöhyketerapia

Aikuiset 35 €
6–17 -vuotiaat 25 €
Alle kouluikäiset 20 €
Aikuisten vyöhyketerapia kestää noin tunnin. Lasten ja vauvojen hoitokerrat ovat kestoltaan lyhyempiä. Kaikki heijastealueet jalkaterien alueelta käsitellään sormien ja rystysten avulla. Hoitokertojen määrä on yksilöllinen ja ongelmasta riippuvainen. Kroonisiin, pidempiin jatkuneisiin ongelmiin tarvitaan usein muutama käsittelykerta. Akuutti lihaskipu voi helpottaa jo yhdellä käyntikerralla. On muistettava, että ”Terveyttä on helpompi hoitaa kuin sairautta.” -Charles Ersdal.

Luennot ja esittelyt

Räätälöidään yhdessä tarpeesi ja toiveesi mukainen esittely tai luento. Soita ja pyydä tarjous, puh. 041 434 6075.

Anna lahjaksi terveyttä ja hyvää oloa! 

Ravintovalmennus- tai vyöhyketerapia-lahjakortti on lahja, jossa on mukana sekä sydän että hyvä ajatus. Lahjan saajalle vaikutus voi olla elinikäinen.

Luennot ja esittelyt

Räätälöidään yhdessä tarpeesi ja toiveesi mukainen esittely tai luento. Soita ja pyydä tarjous, puh. 041 434 6075.